Mijn design portfolio

“One Brand. One message. One Voice.”


Wat mij een professionele en succesvolle creatief maakt is dat ik erg ervaren ben in het doelgroep-denken. Dit heb je tot slot in elk project nodig om de klant en afnemers goed te kunnen bereiken. Daarnaast is concept denken en idee ontwikkeling een van mijn expertises, net zoals (retail) branding, product ontwerp, winkel interieur ontwerp en merkontwikkeling.


Ik vind het belangrijk om door middel van mijn werk een bijdrage te leveren. Mijn persoonlijke passies motiveren mij hier extra in. Bij het project van Rolande BIO LNG ‘The green way or no way’ heb ik dit perfect kunnen toepassen. Maar ondanks mijn eigen fascinaties ben ik erg flexibel, elk project kan ik mij eigen maken, passend bij de visie van de klant.


Hieronder vind je een aantal business communicatie cases die ik zowel alleen, als met een team heb ontwikkeld. Het betreft marketing en design projecten. Brand development in de ruimste zin van het woord. 


Neem hieronder een kijkje, maar ik heb het er liever met je over tijdens een afspraak.


Projecten

Quick view. Overzicht projecten.
Tetrix Techniek MBO. Make your future.
Rolande Bio LNG. Sustainable transport.
Gamma. Ik kan het.
BoerenBond. Nieuwe formule.
De supermarkt is een fenomeen.
Nu een echte Zeeman winkel.
JKFP van producent naar merkenhuis.
Met CAR2GO huur je duurzaam in de stad.
Philips. Ugly no more .
Euronics, wij helpen je graag.
Prenatal, de leukste baby winkel.
A-merk gietvloer voor de architect.
Dare II connect vernieuwd de zorg.
Jong a/d kook. Big fun cooking.
Vertical Farming met UptownGreens.
Gids de klant.
Philips Design Cases.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn