Mijn workshops

"Alle wegen hebben geheime bestemmingen waar de reiziger geen idee van heeft" Martin Buber


Als kind had ik een enorme fantasie. Altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Van knutselen, tot aan hutten bouwen en uitvinden, ik was altijd bezig. Met mijn grote jeugdvriend Jerome en mijn fotocamera raceden we op onze fietsen het hele land door op zoek naar fossielen. Met vastgeknoopte touwen lieten we ons in vuursteengrotten zakken en ontdekten we afvalputten uit de Middeleeuwen, net als echte onderzoekers. Nu vind ik nog steeds dingen, je krijgt er een oog voor.


De onderzoeker die als kind zocht naar fossielen, zoekt nu naar nieuwe manieren om mijn designs krachtig te maken. Mijn grote fantasie en inlevingsvermogen hebben mij altijd gepusht om out of the box te denken. Ik heb zo altijd mijn creatieve vlam levend gehouden. Mijn overtuiging is dat creativiteit in ons lijf en onze geest zit, het is een bron van energie. Alleen moeten we hem zelf wel zien terug te vinden.


Wat mij is opgevallen – zeker nu ik lesgeef – is dat de creativiteit, ook bij jongere mensen bescheiden is. Daar wil ik wat mee. Ideeën blijven verzinnen, op welke leeftijd dan ook, moet altijd belangrijk blijven vind ik. Ik daag mijn studenten dan ook graag uit.


Als docent heb ik de belangrijke rol in het overdragen van mijn ervaring, passies en energie. Mijn doel is om mijn studenten te helpen zich creatief te ontwikkelen. Dat is een super mooie rol, want er zijn zoveel talenten! Het lesgeven inspireert mij ook in mijn werk. Omdat ik het zo belangrijk vind dat mensen hun creatieve vlam warm houden, zou ik ook graag op basisscholen en middelbare scholen creatieve lessen geven.


Hieronder staan de eerste uitgewerkte workshops die ik geef. Er staan ook al een aantal workshops klaar die ik graag zou willen geven - en daar zullen er alleen maar meer bij komen! De workshops zijn nu nog in het Engels, maar ik geef de lessen ook graag in het Nederlands. De lesstof varieert in lengte. Sommige workshops zijn bedoeld voor een hele lesdag en andere weer voor een dagdeel of een uur. Naast het geven van workshops, werk ik ook als adviseur en coach.


Wil je meer weten en overleggen? Bel of mail me.


Hogere school

Personal Branding. Express yourself.
Brainstorming. Ontwikkel een Big idea.
The branded world.
Design Thinking Methode.
Lezing HSRotterdam. Innovatie in retail.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn