Over mij

"Ik ben een creatieve nomade"


Creativiteit is altijd een bron van verwondering geweest voor mij. Uit de natuur en geschiedenis heb ik mijn gehele leven inspiratie kunnen putten. Dat verwerk ik dan op mijn manier in mijn designs. Ik zie mezelf als een soort ‘creatieve nomade’. Ik blijf - creatief gezien -  nooit te lang op dezelfde plek hangen en het buiten zijn inspireert mij om verder dan het normaal te denken.

In mijn huidige leven zoek ik graag de natuur op. Ik woon en werk in Amsterdam, maar in het weekend ben ik vaak te vinden in mijn natuurhuisje - bosvijverhuisje.eu - in Zuid-Limburg. Met mijn dochters ga ik graag de stad in en met de hond maak ik lange wandelingen in het Vondelpark of in de bossen van Zuid-Limburg. Deze afwisseling past perfect bij mij.


Ik ben opgeleid als product ontwerper, maar ik heb me door de jaren heen breed ontwikkeld in marketing en design. Bij verschillende bedrijven heb ik leidinggevende functies bekleed, daar heb ik veel ervaring opgedaan in het managen, begeleiden en coachen van een team en grote projecten. Ik heb een rijke fantasie die ik goed concreet kan maken. 

Dit zijn in een notendop wat persoonlijke en professionele feitjes over mij. Mijn website is opgebouwd uit verschillende onderdelen van mijn persoonlijkheid (de buttons), omdat ik ervan overtuigd ben dat zowel mijn persoonlijke passies als mijn professionele doorzettingsvermogen mij tot een succesvolle creatief maken.


Dus als je me nog wat beter wil leren kennen, klik dan vooral de buttons hieronder aan. Maar ik nodig je nog liever uit om een afspraak te maken met mij. 

Mijn fascinaties

Ideeën en concepten
Hier vind je dingen die te maken hebben met mijn fascinaties voor natuur, biodiversiteit, geschiedenis en design.

Mijn design portfolio

 

Marketing en communicatie 
Een overzicht van projecten voor verschillenden typen klanten van de afgelopen tijd.


Mijn workshops


Creatief leren ontwikkelen

Een aanzet en overzicht van workshops en mijn keynote presentaties.

 

Mijn loopbaan
Een chronologische overzicht van mijn jobs en bedrijven waarvoor ik gewerkt heb. 

Reviews

Robin vd Linde
26-11-23 10:48:45
Andre challenges his students to dive deeper into their design theory. He teached me how to holisticly think about a concept and create from there instead of starting with little/less idea. This helped me to bring more depth into my designs.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn