“Unleash your creative potential" 
...while developing professional skills and standards

Cursussen

Ik vind het belangrijk dat mensen op elke leeftijd ideeën blijven bedenken. Daarom vind ik het leuk om mijn studenten te verrassen, uit te dagen en ze te helpen met hun eigen manier van denken. Als trainer is het mijn belangrijkste taak om mijn ervaringen, passies en energie over te brengen op mijn studenten en hen te helpen groeien in hun creatieve en professionele ontwikkeling. 

Het is een mooie rol omdat ik zie dat er veel onontdekte talenten zijn! Lesgeven inspireert me ook in mijn eigen werk. Hieronder vind je een lijst met workshops die ik momenteel geef, maar ik heb ook al ideeën voor toekomstige workshops. Sommige workshops duren een volledige dag, terwijl andere slechts een dagdeel of een uur duren. Naast workshops geven werk ik ook als adviseur en coach

Workshops: Media design

In mijn workshops Media Design bestrijken we alle fundamentele principes, zoals design thinking, conceptontwikkeling, campagnevoering en branding. We verkennen hoe je vanuit een merkgerichte  


benadering visuele identiteiten kunt ontwikkelen en op professionele wijze kunt ontwerpen en presenteren. We analyseren verschillende merken en hun uitingen om te begrijpen welk effect dit heeft op consumenten.

 Workshops: personal branding & creatie van je eigen portfolio

Ik help je stap voor stap om jouw persoonlijkheid, waarden en boodschap te ontdekken, zowel in woord als in beeld. We verkennen het idee van 'merkdenken' met voorbeelden van bekende merken. 


Workshops: Ontwerp je eigen huisstijl met behulp van AI

Wil je een eigen bedrijf starten of als zzp'er aan de slag gaan, maar heb je geen ervaring met ontwerpsoftware? Dan is deze cursus iets voor jou! Met de nieuwste AI-technologieën kun je binnenkort je bedrijf presenteren met een stijl die perfect bij je past, ook wel bekend als 'Personal Branding'. 

Samen maken we associaties, gebruiken kernwoorden en moodboards, en brainstormen om concrete ideeën te bedenken, met de nadruk op kernwaarden, symbolen, kleuren en lettertypen, om zo een unieke stijl te creëren: jouw identiteit. Met deze ontwikkelde identiteit maken we een authentiek portfolio waarin we jouw verzamelde "cases" presenteren. Een portfolio is een zorgvuldig samengestelde collectie materialen die jouw inspanningen, vooruitgang en prestaties binnen een bepaald domein laten zien. De inhoud en vorm van deze opdrachten variëren afhankelijk van de focus van het portfolio.


Het verzamelen van de juiste ideeën over jouw bedrijf is cruciaal, want alleen dan kan de magie beginnen en kun je AI voor je laten werken. Net zoals bij het koken, is AI zo goed als wat je erin stopt.

De cursus is kort en krachtig, zodat je binnen één maand professioneel aan de slag kunt met je eigen bedrijf. De cursus bestaat uit vier lessen van elk 2 uur, waarvan één uur presentatie en één uur interactieve workshop.


Wil je meer weten en overleggen? Bel of mail me.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn